Een voorbeeld motivatiebrief telefoniste. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede telefoniste motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Astrid van der Plas
A. van den Heuvelplein 8
1234 AA Amsterdam

Naam bedrijf
Adres bedrijf
Postcode/Plaats

Amsterdam, 26 februari 2017

Onderwerp: Motivatiebrief telefoniste

Geachte heer/mevrouw,

Ik werd attent gemaakt op uw vacature waarin u op zoek bent naar een telefoniste. Ik zou voor deze baan graag in aanmerking komen.
Ik heb de afgelopen jaren voornamelijk kantoorwerkzaamheden gedaan. Deze waren heel divers. Ik heb als receptioniste/telefoniste gewerkt maar daarnaast heb ik ook archiefwerkzaamheden verricht. Hieronder viel het vormen en ordenen van dossiers en het maken van een geautomatiseerde catalogus van de dossiers zodat deze gemakkelijk waren terug te vinden. Ik heb dan ook ervaring met diverse softwarepakketten, naast uiteraard de standaard Office pakketten Outlook, Word en Excel.

Ik heb veel feeling voor automatisering, dus een nieuw systeem zal ik me naar alle waarschijnlijkheid snel eigen kunnen maken. Daarnaast kan ik me snel aan een nieuwe situatie aanpassen. Ik zal me bij u op kantoor dan ook zeker snel thuis voelen en er als het aan mij ligt met veel plezier werken.

Ik ben op dit moment werkzoekend en dus per direct beschikbaar. Ik ben flexibel en fulltime inzetbaar, ik heb geen schoolgaande kinderen meer waarvoor ik thuis moet zijn. Mijn dochter is inmiddels zestien en zij kan zich prima zonder mij redden.
Graag wil ik dan ook voor uw bedrijf aan de slag gaan. Het werk dat u aanbiedt spreekt mij erg aan omdat het aansluit bij werkzaamheden die ik in vorige functies ook heb uitgevoerd en dit altijd met veel plezier. Ik kan goed zelfstandig werken maar functioneer ook binnen een team prima.
Ik heb vaak aan een half woord genoeg om te weten wat er van mij verlangd wordt.

Ik kan goed prioriteiten stellen en ben uiteraard altijd bereid collega’s te helpen met hun werkzaamheden als daar de prioriteit ligt.
Ik hoop dat mijn sollicitatie zal resulteren in een persoonlijke kennismaking. En natuurlijk hoop ik dat u na deze kennismaking de keuze voor de invulling van deze vacature op mij laat vallen. Ik verheug me er op om voor u te mogen gaan werken.

Met vriendelijke groet,
Astrid van der Plas

Klik hier om twee motivatiebrieven telefoniste te downloaden

Advertentietip