Advertentietip
Een voorbeeld motivatiebrief commercieel medewerker. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede commercieel medewerker motivatiebrief te kunnen schrijven.

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Geachte heer/en of mevrouw,

Al enige tijd ben ik op zoek naar een leuke vacature voor commercieel medewerker en daarbij viel mij op dat uw bedrijf regelmatig zo’n vacature plaatst in de krant. Helaas blijkt de vacature iedere keer vervuld te zijn als ik contact op neem. Om deze reden heb ik besloten een motivatiebrief aan uw bedrijf te richten, in de hoop dat u de volgende keer contact met me opneemt als u weer een vacature heeft voor commercieel medewerker.

Om te beginnen zal ik wat meer over mezelf vertellen. Ik heb in 2007 met succes de opleiding commerciële economie afgerond aan de Hogeschool in Tilburg. Daarna ben ik gaan werken in de commerciële sector en ik heb dan ook aardig wat ervaring opgedaan. Bij mijn huidige werkgever zijn er weinig doorgroei mogelijkheden en aangezien ik zeer leergierig ben, heb ik besloten om een andere uitdaging te zoeken. Naar mijn mening vormt uw bedrijf de juiste uitdaging, verder denk ik met mijn kennis en ervaring meerwaarde te vormen voor uw bedrijf.

In uw vacatures gaf u aan op zoek te zijn naar commerciële medewerkers die leergierig zijn en graag in teamverband werken. Ik zie mij terug in deze twee gestelde eisen. Ik sta open voor nieuwe kennis en volg ook graag cursussen. Verder vind ik het werken in teamverband een echte uitdaging die ik graag aan ga.

Als u weer een commercieel medewerker zoekt hoop ik dat u contact met mij opneemt, zodat ik het één en ander verder kan toelichten over mijn motivatiebrief en Curriculum Vitae in een kennismakingsgesprek. Met belangstelling wacht ik uw uitnodiging af.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV.

Advertentietip