Een voorbeeld motivatiebrief instellingskok.Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede instellingskok motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief instellingskok

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

In de [naam krant] van [datum] las ik dat u op zoek bent naar een instellingskok. Graag zou ik voor deze functie in aanmerking komen, omdat ik op zoek ben naar een baan. Afgelopen maand ben ik afgestudeerd van de mbo opleiding instellingskok. Naar mijn mening sluit deze opleiding prima aan op de functie die u te bieden heeft.

Tijdens deze opleiding heb ik bij verschillende bedrijven met veel plezier stage mogen lopen, hierbij heb ik al enige praktijkervaring op gedaan. Ook heb ik dankzij deze stages al een paar positieve referenties, die u uiteraard mag natrekken.

Ik ben van mening dat ik voor deze functie prima geschikt ben, omdat de werkzaamheden die bij deze functie behoren me erg aanspreken. Ik heb veel affiniteit voor het koken voor grote groepen en ik vind het dan ook leuk om mijn vaardigheden verder te ontplooien. Verder vind ik het erg leuk om in een team te werken en ben dan ook erg team gericht. Mijn communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld, waardoor ik ook makkelijk binnen een team kan werken. Ik vind het belangrijk om goed werk af te leveren en ben dan ook erg resultaat gericht.

Ik hoop dat ik door middel van deze motivatiebrief uw interesse heb gewekt en u me verder uitnodigt in een persoonlijk gesprek waarin ik verder kan toelichten wat ik u te bieden heeft en u verder kunt toelichten wat u verwacht van de instellingskok. Als u meer over mijn werkverleden of opleiding wil weten verwijs ik u naar mijn curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven instellingskok te downloaden

Advertentietip