Een voorbeeld motivatiebrief webredacteur. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede webredacteur motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Motivatiebrief webredacteur

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Motivatiebrief webredacteur

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Graag kom ik in aanmerking voor de functie webredacteur, vandaar dat ik heb besloten om een motivatiebrief te schrijven. Ik hoop dat zodra deze functie vrij komt, u aan mij denkt en mij uit nodigt voor een persoonlijk gesprek.

Ik heb al eerder bij een bedrijf met veel plezier als webredacteur gewerkt, maar aangezien de bedrijfsactiviteiten gestaakt werden werd mijn contact ook niet meer verlengt. Graag zou ik alsnog willen werken als redacteur. Ik vind de functie namelijk erg leuk, aangezien ik graag bezig ben met het onderhouden van websites en de inhoud van websites. Ook vind ik het erg leuk om te sorteren welke teksten erop komen en eventueel teksten te verbeteren. Naar mijn mening ben je namelijk wel webredacteur voor een groot gedeelte verantwoordelijk voor het succes van de website. Goede teksten op een site kunnen de website namelijk maken of helemaal afbreken. Een goede welkom tekst zorgt er namelijk voor dat mensen langer op je website blijven, aangezien ze graag meer van je website willen zien.

De bedrijfsactiviteiten en dus ook de onderwerpen van uw website spreken mij erg aan. Uw bedrijfsactiviteiten komen namelijk overeen met mijn persoonlijke interesses, hierdoor kost het mij relatief weinig moeite om uw website te retracteren. Ik heb namelijk al aardig wat voor kennis, waardoor ik niet alles meer op hoef te zoeken en het werken aan uw website voelt als een hobby voor mij.

Ik hoop dan ook dat ik de kans krijg om van uw website een waar succes te maken. De website is tegenwoordig namelijk voor een groot gedeelte het visite kaartje, als de website niet goed is, zijn de meeste mensen geneigd om meteen verder te kijken.

Ik hoop dat u na het lezen van deze motivatiebrief gemotiveerd bent om mij uit te nodigen voor kennismakingsgesprek als de vacature weer vrij komt. Voor meer informatie over mij ben ik zo vrij geweest om mijn curriculum vitae bij te voegen met nog enkele referenties waar u contact mee op kunt nemen.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om twee motivatiebrieven webredacteur te downloaden

Advertentietip