Een voorbeeld motivatiebrief doktersassistente. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede doktersassistente motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief doktersassistente

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via kennissen heb ik vernomen dat u binnenkort op zoek gaat naar een doktersassistent, ik hoop dat u dan in overweging wil nemen mij uit te nodigen om kennis te maken en eventueel een verder dienstverband. Ik zou namelijk graag voor deze functie in aanmerking willen komen.

Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd als doktersassistente, maar heb helaas nog geen baan gevonden waar ik mijn kennis in de praktijk heb kunnen brengen. Wel heb ik een tijdje vrijwilligerswerk gedaan bij verschillende organisaties terwijl ik op zoek was naar een baan.
Graag zou ik weer doktersassistent willen worden omdat de stages die ik tijdens mijn opleiding heb gelopen me altijd goed bevallen zijn.
Ik vind het werk als doktersassistent altijd erg leuk doordat ik mensen kan helpen met hun gezondheidsproblemen.

Ik vind het erg leuk om voor mensen een oplossing te zoeken die hun ook daadwerkelijk verder helpt. Verder ben ik erg klantvriendelijk en vind ik het belangrijk dat de cliënt met een goed gevoel naar huis gaat. Ik vind het dan ook belangrijk dat mensen het idee hebben dat ze zijn geholpen. Verder zou ik mezelf omschrijven als iemand die goed kan presteren onder druk, flexibel en erg enthousiast is.

Ik hoop dat ik door middel van deze brief uw nieuwsgierigheid naar mij heb weten te prikkelen en u me uitnodigt voor een nader gesprek waarin we de mogelijkheden omtrent de functie kunnen bespreken. Omtrent mijn eerdere stages die ik heb ondergaat tijdens mijn opleiding verwijs ik u naar mijn curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven doktersassistente te downloaden

Advertentietip