Een voorbeeld motivatiebrief junior accountmanager. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede junior accountmanager motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief junior accountmanager

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

In een gesprek dat we deze week hebben gevoerd heeft u aangegeven dat ik het beste een motivatiebrief kon schrijven als ik nog steeds geïnteresseerd was in de functie junior accountmanager. Dit omdat deze functie binnenkort waarschijnlijk weer vrij zal komen en ik al verschillende keren heb aangegeven dat ik erg geïnteresseerd ben in deze functie.

Graag kom ik voor deze functie in aanmerking, omdat ik graag mijn kennis verder wil ontwikkelen in de praktijk. Een aantal jaar geleden heb ik namelijk de hbo-opleiding accountmanager met veel succes afgerond. Om deze opleiding tot een succes te brengen moest ik stage lopen en dit heb ik gedaan bij uw bedrijf. Tijdens deze stage is mijn de bedrijfssfeer erg goed bevallen en ik zou dan ook mijn carrière hier verder voort willen zetten. Ik hoop dan ook dat u mij deze kans wil geven.

Ik ben van mening dat ik een echte toevoeging zal vormen voor uw bedrijf door mijn gedrevenheid en doorzettingsvermogen. Verder ben ik erg nauwkeurig in mijn werk en resultaatgericht. Ik vind het erg belangrijk om een goed resultaat te bereiken met het werk dat ik heb verricht. Als ik het idee heb dat ik geen goed of voldoende resultaat behaald blijf ik doorgaan tot ik dat gevoel wel krijg.

Ik hoop dat ik door middel van deze motivatiebrief uw interesse heb kunnen wekken en u me uitnodigt voor een gesprek. Voor meer informatie over mijn arbeidsverleden of referenties verwijs ik u naar mijn curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Advertentietip