Een voorbeeld motivatiebrief medewerker vloeronderhoud. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede medewerker vloeronderhoud te kunnen schrijven. Naast deze motivatiebrief vindt u ook een goed voorbeeld van een CV.

Advertentietip

Motivatiebrief medewerker vloeronderhoud

Franka van Dongen Hamerweg 71 3265 KP Utrecht

Schoonmaakbedrijf Jartel
Helvoetstraat 16 2289 GT Utrecht

Utrecht, 19 april 2021

Betreft: motivatie medewerker vloeronderhoud

Geachte heer, mevrouw,

Graag wil ik via deze weg solliciteren op de functie van medewerker vloeronderhoud bij Jartel. ik ben er namelijk van overtuigd dat ik de perfecte kandidaat ben om jullie team te versterken.

Ik zal me eerst even kort voorstellen. Mijn naam is Franka van Dongen, ik ben 22 jaar oud en ik woon op kamers in Utrecht. Ik volg momenteel de MBO bedrijfsopleiding Schoonmaker niveau 2. Ik zit nu in mijn 2e jaar en ik heb veel tijd om in de praktijk aan de slag te gaan. Voorheen werkte ik bij schoonmaakbedrijf Cleant, maar hier waren de werkomstandigheden af en toe gevaarlijk en de communicatie liep moeizaam. Daarom ben ik op zoek naar een nieuwe werkplek waar mijn verdiensten worden gewaardeerd en volledig tot hun recht komen.

Terwijl veel mensen een vieze vloer boenen als een vervelend taakje zien, vind ik het een leuke uitdaging. Schoonmaken is een vak, en ik haal eer uit mijn werk als ik zie dat alles weer spik en span is. Ik hecht veel waarde aan een heldere communicatie binnen de organisatie en een gezellig contact tussen collega’s.

Ik ben niet bang om de handen uit de mouwen te steken en omdat ik maar één dag in de week naar school hoef, ben ik flexibel in mijn beschikbaarheid. Wat mij ook erg aanspreekt in de openstaande vacature, is dat er kansen zijn om door te groeien. Ik vind het werk erg leuk, maar ik wil mezelf ook graag blijven ontwikkelen.

Ik hoop dat we elkaar verder kunnen helpen en ik zou graag een afspraak maken om kennis te maken en mijn brief toe te lichten.

Met vriendelijke groet,

Franka van Dongen

Op zoek naar meer motivatiebrieven? klik dan hier

Advertentietip