Een voorbeeld motivatiebrief glazenwasser. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede glazenwasser motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief glazenwasser

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Naar aanleiding van verschillende geruchten dat u op zoek bent naar een glazenwasser stuur ik u deze motivatiebrief. Ik ben namelijk erg gemotiveerd om aan het werk te gaan als glazenwasser voor uw bedrijf.

Afgelopen maand heb ik mijn opleiding als glazenwasser tot een goed eind weten te brengen, maar kan ik helaas geen passende baan vinden. Ik hoop dan ook dat u mij deze kans wil geven en mij een baan aan biedt.
Ik heb het glazenwassers vak altijd erg leuk gevonden vanwege de onderlinge sfeer die vaak tussen collega’s hangt en het klantencontact dat je regelmatig hebt.

Mijn sociale vaardigheden zijn goed ontwikkeld, waardoor u me met een gerust hart kunt sturen naar verschillende klanten. Ik zorg er altijd voor dat ik representatief voor de dag kom, omdat ik weet hoe belangrijk het is om bij de klant een goede indruk achter te laten.
Ik heb begrepen dat je bereid moet zijn om regelmatig een verplichte cursus of opleiding te volgen. Dit vind ik helemaal niet erg, omdat ik het leuk vind om nieuwe vaardigheden bij te leren.

Ik hoop dat ik door middel van deze brief duidelijk heb gemaakt dat ik erg gemotiveerd ben om als glazenwasser binnen uw bedrijf te werken. Graag zou ik in aanmerking willen komen voor een nader gesprek, waarin ik mijn motivatie nog verder kan toelichten en u kan overtuigen van mijn kwaliteiten.

Voor meer informatie over mijn opleiding en stage adressen verwijs ik u naar mijn curriculum vitae. Hier kunt ook verschillende referenties vinden.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV
Klik hier om 2 motivatiebrieven glazenwasser te downloaden

Advertentietip