Een voorbeeld motivatiebrief bijrijder. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede bijrijder motivatiebrief te kunnen schrijven

Advertentietip

 

Floris-Jan Luijten Parelhof 33 1234 GG Rijnsburg

Grotevaar Witgoed
Karel Doormanplantsoen 91 1232 LK Rijnsburg

 

Rijnsburg, 18 januari 2021

Betreft: motivatie bijrijder

Geachte heer, mevrouw,

Middels deze motivatiebrief hoop ik u ervan te overtuigen dat ik een heel goede kandidaat ben om als bijrijder aan de slag te gaan bij uw onderneming.

Mijn naam is Floris-Jan Luijten en ik ben 17 jaar jong. Na het afronden van mijn VMBO opleiding heb ik nog geen fulltime baan kunnen vinden. Wel werk ik elke avond voor de pizzeria, waardoor ik toch een aantal uren van huis ben. Als oudste kind binnen een gezin met 5 kinderen is het vaak druk in huis, zoals u zich mogelijk kunt voorstellen. Het is een gezellige drukte, maar ook een drukte waar ik graag zo nu en dan aan ontsnap.

In mijn vrije tijd ga ik graag vissen met een aantal vrienden en in het weekend ben ik te vinden op het voetbalveld. Sporten is één van mijn grootste passies en ik ben minimaal 5 dagen in de week te vinden in de sportschool. Ik vind sporten niet alleen leuk om te doen, maar ik vind het ook belangrijk om fit te blijven en mijn conditie op peil te houden. Dit is zeker ook één van de redenen waarom uw vacature mij zo aanspreekt. Ik ben ervan overtuigd dat het sjouwen van witgoed mij zeer goed af gaat. Daarnaast helpt het mij om fysiek sterker te worden, waardoor ik eigenlijk twee vliegen in één klap kan slaan.

Ik denk dat ik een goede kandidaat voor de functie ben omdat ik goed werk in teamverband. Mijn vrienden omschrijven mij als sociaal, makkelijk in de omgang en grappig. Ik mag dan ook graag mensen aan het lachen maken. Ik kan goed met klanten omgaan en fysiek verkeer ik in uitstekende gezondheid. Over een half jaar word ik 18 en dan wil ik graag de nodige rijbewijzen gaan halen om mijzelf ook als chauffeur in te kunnen gaan zetten. Dit zou ik heel graag bij uw bedrijf doen.

Natuurlijk kijk ik uit naar een persoonlijke ontmoeting, waarbij ik meer van mijzelf kan laten zien en u hopelijk kan overtuigen dat ik de functie naar volle tevredenheid kan vervullen.

Met vriendelijke groet,

Floris-Jan Luijten

Bijlage CV

Ben u op zoek naar nog meer motivatiebrief voorbeelden? klik dan hier voor meer motivatiebrief voorbeelden.nl

Advertentietip