Een voorbeeld motivatiebrief applicatie fitnessinstructeur. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede fitnessinstructeur motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief fitnessinstructeur

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

De laatste tijd houd ik uw website nauwlettend in de gaten, maar helaas is er nog geen vacature vrij gekomen als fitnessinstructeur. Om deze reden ben ik nu zo vrij om een motivatiebrief te sturen in de hoop dat u eerst aan mij denkt als er wel een vacature vrij komt. Ik kom namelijk erg graag voor de functie fitnessinstructeur in aanmerking.

Ik ben een gediplomeerd fitnessinstructeur met veel ervaring. Ik heb dan ook met veel plezier bij verschillende sportscholen gewerkt. Helaas was ik gedwongen op te houden met dit werk in verband met persoonlijke omstandigheden. Ik zou nu graag weer de draad oppikken en weer voor deze functie in aanmerking willen komen.

Ik heb deze functie altijd erg leuk gevonden door het bezig zijn met mensen. Ik vind het erg leuk om mensen te helpen en te zien groeien door mijn kennis. Ook vind ik het erg leuk om mensen nog extra te motiveren hun best te doen. Verder ben ik erg zelfstandig in mijn werk en erg enthousiast over fitness. Graag zou ik deze enthousiasme ook willen overbrengen naar andere mensen.

Ik hoop dat ik u door middel van deze brief nieuwsgierig heb kunnen maken en u mij uitnodigt voor een gesprek waarin ik het één en ander kan toelichten. Indien u nog wat extra informatie wil over mij verwijs ik u naar mijn curriculum vitae waar u tevens ook enkele referenties kunt vinden van andere sportscholen waar ik in het verleden heb gewerkt.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven fitnessinstructeur te downloaden

Advertentietip