Een voorbeeld motivatiebrief medewerker technische dienst. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede medewerker technische dienst motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief medewerker technische dienst

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Al eerder heb ik voor uw bedrijf gewerkt, maar doordat u mij via een uitzendbureau had ingehuurd was het helaas verder niet mogelijk om mij over te nemen. Aangezien er nu een aanzienlijke tijd tussen zit zou ik toch graag nogmaals willen benadrukken dat ik nog steeds erg geïnteresseerd ben in het werken voor uw bedrijf.

In het verleden heb ik binnen uw bedrijf de functie als medewerker technische dienst gewerkt en dit is me goed bevallen. Hetgeen wat ik zo leuk vond aan deze functie is het feit dat er erg veel afwisselend werk is en dat je veel in contact komt met verschillende mensen binnen het bedrijf. Ook vind ik het leuk dat de functie vrij breed is waardoor je iedere dag weer nieuwe vaardigheden en kennis op doet. Ik hoop dan ook dat u mij weer de kans wil geven om binnen uw bedrijf weer te werken.

Als ik mezelf zou moeten omschrijven zou ik mezelf omschrijven als iemand die communicatief vaardig is, waardoor de omgang met verschillende soorten mensen goed verloopt. Verder ben ik erg klantvriendelijk en vind ik het belangrijk om goed werk af te leveren voor de klant. Als de klant niet tevreden is over het werk, ben ik geneigd om het nog een keer opnieuw te doen in de hoop dat de klant dan wel tevreden is.

In de bijlage kunt u mijn curriculum vitae vinden met verschillende referenties. Ook kunt u de contactgegevens vinden van de verschillende referenties.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om twee motivatiebrieven medewerker technische dienst te downloaden

Advertentietip