Een voorbeeld motivatiebrief restauratieschilder. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede restauratieschilder motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief restauratieschilder

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Graag zou ik in aanmerking willen komen als restauratieschilder, maar helaas heb ik nog geen vacature hiervoor kunnen vinden waarop ik kan schrijven. Vandaar dat ik heb besloten om een motivatiebrief te schrijven in de hoop dat u contact met mij opneemt zodra er een vacature vrij komt.

Ik heb door de jaren heen veel ervaring op kunnen doen, maar door de crisis ben ik helaas mijn baan afgelopen jaar verloren. Graag zou ik wel weer graag in dit vakgebied willen werken, aangezien ik dit werk altijd met veel plezier heb uitgevoerd.

Zoals ik al aan gaf heb ik veel ervaring en heb ik door de jaren heen ook mijn vaardigheden verder kunnen ontwikkelen. Ook heb ik verschillende cursussen gedaan, waardoor ik nu gespecialiseerd ben in het restaureren van marmer en hout als restauratie schilder. Maar ook andere restauratieschilder klussen kan ik met succes uitvoeren.

Ik ben erg precies in mijn werk, ben erg klantvriendelijk en heb veel doorzettingsvermogen. In het verleden is gebleken dat dit drie eigenschappen zijn die ervoor zorgen dat ik kwalitatief goed werk aflever die tevreden klanten opleveren. Verder ben ik altijd bereid om extra lang te blijven als dit de kwaliteit ten goede komt, kwaliteit is namelijk iets wat ik persoon erg belangrijk vind. Ik voel me er niet goed bij als het werk dat ik heb afgeleverd niet voldoet aan mijn kwaliteitseisen.

Graag zou ik bij u op gesprek willen komen om u ervan te overtuigen dat ik degene ben waar u naar op zoek bent. Voor referenties of overige informatie over mijn werkverleden en opleidingen verwijs ik u naar mijn bijgevoegde curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om twee motivatiebrieven restauratieschilder te downloaden

Advertentietip