Een voorbeeld motivatiebrief receptioniste. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede receptioniste motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Marian de Akker
Lepelaar 159
4598 PO Abcoude
Tel 03659-895897

Trappenfabriek de Spelt
T.a.v de heer de Jong
Hoge maat 12
4598 KK Amsterdam

Abcoude , 12 Juni 2020

Betreft: open vacature receptioniste.

Geachte heer de Jong

Hierbij ontvangt u mijn motivatiebrief brief voor de functie receptioniste binnen uw bedrijf. Middels deze brief zou ik u graag willen vertellen waarom deze functie mij aanspreekt.

De functie van receptioniste spreekt mij zeer aan en past goed bij mijn werkervaring. In deze functie ben je het aanspreekpunt van het bedrijf en heb je veel contacten met klanten en collega’s. De reden dat ik solliciteer bij uw bedrijf, is dat mijn contract bij mijn huidige werkgever niet verlengd zal worden. Doordat ik graag de handen uit de mouwen steekt en over de nodige ervaring beschik, denk ik dat ik een goede aanvulling zal zijn binnen uw bedrijf. In de volgende alinea zal ik mij nog kort aan u voorstellen en mijn motivatie voor het werk geven.

Ik ben Marian de Akker en ik ben 29 jaar en woon in Abcoude. Ik heb de opleiding MBO 3 receptioniste succesvol afgerond en hierbij mijn diploma behaald. Tevens volg ik ook graag cursussen, in de loop der jaren heb ik die gevolgd en ook succesvol afgerond en behaald. zelfstandig werken is goed aan mij besteed, maar ook in een teamverband kan ik goed werken. Verder beschik ik over goede communicatieve vaardigheden, zowel op papier als mondeling en ben ik zeer flexibel ingesteld.

In het bijgevoegde Curriculum Vitae kunt u meer vinden over mijn opleidingen, cursussen en mijn werkervaringen. Graag zou ik meer aan u willen toelichten in een persoonlijk gesprek en mijn motivatiebrief verder aan u vertellen. Graag zie ik uw reactie tegemoet.

Met vriendelijke groet,

(Je handtekening)

Marian de Akker

Bijlage: CV.

Misschien is de motivatiebrief hotelreceptionist wat voor u?

Advertentietip