Een voorbeeld motivatiebrief oproepkracht Eventteam. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede oproepkracht Eventteam motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief oproepkracht Eventteam

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Tijdens ons gesprek gaf u aan graag een brief te willen ontvangen waarin ik nogmaals mijn motivatie voor deze functie onder woorden breng. Vandaar dat ik u deze brief opstuur, in de hoop dat ik word uitgenodigd voor het volgende gesprek.

Hetgeen me erg aanspreekt in deze functie is het afwisselende werk en de uitdaging om een event tot een goed einde te brengen, zodat iedereen veilig en met een tevreden gevoel weer naar huis kan keren na een succesvol evenement. Het werk heb ik al eerder mogen uitoefenen en dat is me altijd goed bevallen. Graag zou ik dan ook via deze weg de kans krijgen om mijn ervaring nog verder uit te breiden door het organiseren voor meer events.

Zelf ga ik ook graag naar events, waardoor ik ook vaak een goed idee heb van hetgeen veel bezoekers verwachten. Ik kijk namelijk vaak naar hetgeen ik zelf graag zie of belangrijk vindt tijdens een event. Het geeft me veel voldoening om mensen een leuke dag te bezorgen door ze te helpen waar ik kan. Verder vind ik het erg leuk om events te organiseren en te merken dat de events succesvol zijn verlopen mede door mijn inzet. Ik ben dan ook erg enthousiast en hulpvaardig en dat zijn twee eigenschappen die zeker van pas komen tijdens het organiseren van een event.

Verder heb ik een organisatietalent, die ik graag verder zou willen ontwikkelen, ik ben van mening dat dat prima kan door het vervullen van deze functie. Ik hoop dan ook dat ik meer ervaring op kan doen en eventueel nog wat extra bijleren door bij u in de te zijn.

Hopende u door middel van deze brief heb kunnen overtuigen van mijn enthousiasme en motivatie voor het vervullen van deze functie en dat u mij uit nodig voor een vervolggesprek waarin ik nog beter mijn motivatie onder woorden kan brengen en eventueel wat vragen kan beantwoorden die u heeft gekregen na het lezen van deze brief.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om twee motivatiebrieven oproepkracht Eventteam te downloaden

Advertentietip