Advertentietip
Een voorbeeld motivatiebrief cassiere. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede cassiere motivatiebrief te kunnen schrijven.

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief caissière

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Afgelopen zomer heb ik ook al bij uw bedrijf gewerkt als caissière en dat is mij prima bevallen. Graag zou ik ook dit jaar in de zomer weer bij uw bedrijf willen werken en dus schrijf ik deze motivatiebrief in de hoop dat u me uitnodigt voor een persoonlijk gesprek.

Al eerder heb ik gewerkt bij een andere supermarkt als caissière, maar dat was mij niet zo goed bevallen door de gebrekkige begeleiding. Aangezien u wel de nodige begeleiding geeft zou ik ook deze zomer weer de kans willen krijgen om achter de kassa te zitten.
Door mijn ervaring binnen uw bedrijf bent u weinig tot geen tijd kwijt om mij in te werken. Verder ben ik erg flexibel wat betreft uren. Ik vind het niet erg om in het weekend en in de avond te werken. Ook heb ik geen probleem met wisselende uren.
Ik vindt het erg leuk om nieuwe kennis op te doen en nieuwe vaardigheden te leren. Doordat ik binnen uw bedrijf regelmatig nieuwe vaardigheden bij leer ben ik erg gemotiveerd om voor u te werken. Ook de sfeer en de bedrijfscultuur spreken mij erg aan, met name het werken in team verband. Al eerder heb ik het teamgevoel ervaren dat binnen uw bedrijf heerst en deze sprak me erg aan.

Ik hoop dat u mij ook dit jaar weer de kans geeft om een onderdeel van het team te vormen en u mij dus uitnodigt voor een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Advertentietip