Een voorbeeld motivatiebrief hotelreceptionist. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede hotelreceptionist motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief hotelreceptionist

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Graag zou ik in aanmerking willen komen voor de functie van hotelreceptionist, omdat deze functie mij erg aanspreekt. Graag zou ik de kennis die ik afgelopen jaren met mijn mbo opleiding receptie op heb gedaan in de praktijk willen brengen.

Ik ben van mening dat ik voor de functie zoals u omschreven hebt prima geschikt ben. Zoals u vraagt zijn mijn communicatieve vaardigheden in zowel geschrift alsook in woord prima ontwikkeld en kan ik goed met klachten omgaan. Verder ben ik, behalve de Nederlandse taal, ook de Engels en de Duitse taal machtig. Voor talen beschik ik over papieren die aantonen dat deze twee talen op een professioneel niveau ontwikkeld zijn.

Ik ben erg representatief voor uw hotel en erg klant vriendelijk. Ik vind het belangrijk dat de klant tevreden is over de diensten die geboden worden en help ze dan ook graag waar dat mogelijk is. Ik ben erg precies in mijn werk en vind het resultaat erg belangrijk. Behalve de vaardigheden die binnen deze functie nodig zijn om klanten te woord te staan, ben ik ook erg goed in administratieve taken. Ik ben erg nauwkeurig en vind het belangrijk dat de administratie prima in orde is.

Ik hoop door middel van deze brief uitgenodigd te worden in een persoonlijk gesprek, waarin ik kan aantonen dat ik een echte aanwinst ben voor uw bedrijf en mijn enthousiasme kan laten blijken voor de functie. Voor mijn verdere werkverleden verwijs ik u naar mijn curriculum vitae, waar u ook enkele referenties kunt vinden.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven hotelreceptionist te downloaden

Advertentietip