Een voorbeeld motivatiebrief scheepselektromonteur. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede scheepselektromonteur motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief scheepselektromonteur

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Graag zou ik in aanmerking willen komen als scheepselektromonteur, maar helaas heb ik nog geen vacature hiervoor kunnen vinden waarop ik kan schrijven. Vandaar dat ik heb besloten om een motivatiebrief te schrijven in de hoop dat u contact met mij opneemt zodra er een vacature vrij komt.

Enkele jaren geleden ben ik begonnen als elektromonteur en ben ik uiteindelijk ingehuurd als scheepselektromonteur. Doordat het bedrijf waar ik deze werkzaamheden uitoefende moest bezuinigen ben ik helaas ontslagen. Wel heb ik dit werk altijd met veel plezier gedaan en zou ik graag weer te werk worden gesteld als scheepselektromonteur.
Ik ben van mening dat ik geschikt ben tot het vervullen van deze functie door mijn ervaring, vaardigheden en kennis waarover ik beschik. Verder ben ik uiteraard bereid om mijn kennis verder uit te breiden door middel van het volgen van cursussen. Ook beschik ik over een rijbewijs, waardoor het voor mij geen probleem is om door heel Nederland te werken.

Als ik mezelf zou moeten omschrijven zou ik mezelf omschrijven als iemand die hard werkt en erg gemotiveerd is in zijn werk. Ik vind het belangrijk om kwalitatief werk af te leveren en dus ook erg resultaatsgericht. Verder vind ik afwisselend werk fijn en werk ik graag met mensen samen.

Ik hoop dat ik door middel van deze motivatiebrief uw interesse heb kunnen wekken en u me uitnodigt voor een gesprek zodra er weer een vacature vrij komt. Voor mijn eerdere werkverleden verwijs ik naar mijn curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

Klik hier om twee motivatiebrieven scheepselektromonteur te downloaden

Advertentietip