Een voorbeeld motivatiebrief loods medewerker recycling. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede loods medewerker recycling motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Ruud de Jong
Voorstraat 6
1256 AC Amsterdam

Naam bedrijf
Adres bedrijf
Postcode/Plaats Bedrijf

Amsterdam, 9 februari 2018

Onderwerp: Motivatiebrief loods medewerker recycling

Geachte heer/mevrouw,

Ik zag op het aanplakbiljet dat bij uw bedrijf was opgehangen dat u een loods medewerker recycling zoekt. Ik zou graag op deze baan willen solliciteren. Ik volg momenteel een parttime technische opleiding die ik binnen enkele maanden hoop af te ronden, deze sluit prima aan bij de taken en vereisten van deze functie.

Ik heb jaren gewerkt in de bouw maar vanwege gezondheidsredenen moest ik twee jaar geleden met dit werk stoppen. Omdat ik mijzelf nog veel te jong vind om al met pensioen te gaan heb ik ervoor gekozen om een omscholingstraject in de techniek te gaan volgen met hulp van het UWV. Het recyclen van goederen spreekt mij enorm aan. Ik draag het milieu een warm hart toe en vind het zonde dat veel spullen die wellicht nog bruikbaar zijn of waarvan de grondstoffen kunnen worden hergebruikt, zomaar worden weggegooid. Daarom lijkt het mij mooi om mijn loopbaan voort te zetten als loods medewerker recycling. Ik heb tijdens mijn opleiding de nodige kennis op gedaan, daarnaast mag ik ook thuis graag aan apparaten sleutelen om ze eventueel weer aan de praat te krijgen of nog bruikbare onderdelen te hergebruiken.

Omdat ik momenteel werkloos ben, ben ik per direct inzetbaar. Ik kan in principe fulltime werken en ben daarbij ook flexibel inzetbaar omdat ik geen thuiswonende kinderen meer heb. Mijn partner werkt eveneens.

Ik zou het geweldig vinden wanneer u mij een kans wilt geven in deze baan. U zult er zeker geen spijt van krijgen. U krijgt een zeer gemotiveerde, hardwerkende medewerker met de juiste mentaliteit. Ik houd van aanpakken, ik probeer nieuwe dingen mij zo snel mogelijk eigen te maken en ik ben een prettig persoon om mee samen te werken voor mijn collega’s aldus mijn laatste werkgever. Voor een overzicht van mijn werkervaring en opleidingen verwijs ik u graag naar mijn cv. Uiteraard ben ik bereid om mijn sollicitatie in een persoonlijk gesprek nader te motiveren.

Met vriendelijke groet,

Ruud de Jong

Klik hier om 2 Motivatiebrieven loods medewerker recycling te downloaden

Advertentietip