Een voorbeeld motivatiebrief docent Engels. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede docent Engels motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief docent Engels

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

In de plaatselijke krant ben ik de vacature voor docent Engels tegengekomen, graag zou ik voor deze functie in aanmerking willen komen. Door mijn opleiding en jarenlange ervaring verwacht ik ook dat ik deze functie zonder problemen kan uitvoeren. Ik hoop dan ook dat ik door middel van deze motivatie brief uw interesse kan wekken en me uitnodigt voor een persoonlijk gesprek.

Ik heb al eerder Engels gedoceerd aan middelbare scholieren. Ik heb dit altijd erg leuk gevonden om te doen, dat is waarom ik heb besloten om meteen op deze vacature te reageren. Deze functie spreekt me erg aan omdat ik het leuk vind om leerlingen kennis te laten maken met de Engelse cultuur en taal. Verder vind ik het een uitdaging om middelbare scholieren te motiveren om deze taal zo goed mogelijk te leren. De afwisseling in het werk is ook iets wat ik ambieer, ik hou ervan als ik iedere dag weer een andere uitdaging te verwerken heb. De vacature sluit perfect aan met mijn vooropleiding hbo-Engels.

Zelf ben ik een persoon die het erg belangrijk vindt om tot een goed resultaat te komen. Ik geef dus niet zomaar op en ben erg gemotiveerd om zoveel mogelijk mensen deze taal te laten beheersen. Verder ben ik communicatief vaardig en vind ik het erg leuk om met mensen te communiceren op wat voor manier dan ook.

Ik hoop dat ik door middel van deze brief uw interesse heb kunnen wekken en u me uitnodigt voor een gesprek. Voor meer informatie over mijn arbeidsverleden verwijs ik u naar mijn bijgevoegde curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven docent Engels te downloaden

Advertentietip