Advertentietip
Een voorbeeld motivatiebrief etalage ontwerper. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede etalage ontwerper motivatiebrief te kunnen schrijven.

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief etalage ontwerper

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

In een tijdschrift heb ik gezien dat u nog op zoek bent naar een etalage ontwerper. Aangezien ik bijna afgestudeerd ben en graag meteen aan het werk wil heb ik besloten mijn motivatie naar u te versturen.

Vier jaar geleden ben ik begonnen aan mijn opleiding tot etalage ontwerper en naar verwachting ga ik deze aankomende maand afronden. Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende keren een stage mogen lopen, waardoor ik buiten mijn theoretische kennis ook wat praktijkervaring op heb mogen doen. De stages die ik heb gelopen zijn zeer succesvol geweest en voor mij zeker een bevestiging dat dit de kant is die ik op wil.

Tijdens mijn stage heb ik gemerkt dat ook een groot deel van de dagelijkse werkzaamheden bestonden uit het overleggen met andere medewerkers en opdrachtgevers. Doordat ik hiermee verschillende keren mee te maken heb gehad zijn mijn communicatieve vaardigheden goed ontwikkeld en kan ik mezelf goed tot uitdrukking brengen. Verder vind ik het erg leuk om in een team te werken en dus ook met verschillende karakters in aanraking te komen.
Wat me met name aanspreekt in dit vak is de creativiteit, ik vind het erg leuk om uitgedaagd te worden door de wensen van de opdrachtgever en de opdracht naar tevredenheid van de opdrachtgever op te lossen.

Ik hoop dat ik door middel van deze brief uw interesse heb kunnen wekken en u me uitnodigt voor een persoonlijk gesprek waarin ik nogmaals mijn motivatie tot uitdrukking kan brengen.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Advertentietip