Een voorbeeld motivatiebrief webdesigner. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede webdesigner motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief webdesigner

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Het is mij opgevallen dat u regelmatig op zoek bent naar webdesigners. Graag zou ik voor deze functie binnen uw bedrijf in aanmerking komen, maar aangezien u op het moment geen openstaande vacature heeft heb ik besloten een motivatiebrief te sturen. Ik hoop dat u mij uitnodigt voor een gesprek naar aanleiding van deze motivatiebrief.

Om te beginnen zal ik wat meer over mezelf vertellen, enkele jaren geleden heb mijn mbo-opleiding ICT met succes afgerond. Daarna ben ik enkele jaren gaan werken bij verschillende bedrijven en daar heb ik ontdekt wat ik eigenlijk wilde. Om dit mogelijk te maken ben ik weer in de schoolbanken gedoken en heb ik een hbo-opleiding webdesign gevolgd en afgerond. Dankzij mijn stage bedrijf kon ik meteen aan de slag als webdesigner, maar door de crisis waren ze genoodzaakt te bezuinigen. Dit heeft geresulteerd in mijn ontslag.

Graag zou ik bij uw bedrijf weer aan de slag willen gaan. De bedrijfsactiviteiten van uw bedrijf spreken mij erg aan, daarbij kan ik mijn kwaliteiten binnen uw bedrijf nog meer ontwikkelen en uit laten komen. Ik ben ervan overtuigd dat ik een echte aanvulling ben voor uw team, ik hoop dan ook dat u mij uitnodigt voor een verder gesprek.

Als ik mezelf zou moeten omschrijven ben ik iemand die zowel zelfstandig als in een team kan werken. Mijn communicatievaardigheden zijn goed ontwikkeld, waardoor het voor mij geen probleem is om met andere collega’s te werken. Verder vind ik details erg belangrijk als het gaat om webdesign, maar ik zorg altijd dat ik het grotere geheel niet uit het oog verlies.

Voor meer informatie over mijn arbeidsverleden verwijs ik u naar mijn curriculum vitae. Hier kunt ook verschillende referenties terug vinden.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV
Klik hier om 2 motivatiebrieven webdesigner te downloaden

Advertentietip