Een voorbeeld motivatiebrief postsorteerder. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede postsorteerder motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Motivatiebrief postsorteerder

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: Motivatiebrief postsorteerder

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

In uw vacature voor postsorteerder gaf u aan liever een motivatiebrief te ontvangen dan een sollicitatiebrief. Vandaar dat ik ook zo vrij ben geweest om deze brief op te stellen, ik zou namelijk erg graag voor deze vacature in aanmerking willen komen.

Ik ben met name zo gemotiveerd vanwege de flexibele werktijden waardoor het werk prima te combineren is met de kinderen. Hierdoor is het werk prima te combineren met mijn kinderen, maar dat is niet de enige reden waarom ik graag voor de vacature in aanmerking wil komen, ook het feit dat je in een hecht team werkt spreekt mij erg aan. Ik werk namelijk het liefst in een team waar je van elkaar op aan kunt. Ik ben van mening dat je met meer verschillende mensen betere resultaten kunt behalen, aangezien iedereen zijn eigen kwaliteiten heeft.

Ik vind het niet erg om hard te werken, zolang ik maar het gewenste resultaat kan bereiken. Hard werken geeft mij veel voldoening en ik steek dan ook graag veel energie in mijn werk, zolang ik maar een goed resultaat bereik. Indien het eind resultaat niet naar mijn zin is, ben ik altijd bereid om over te werken. Ik verlaat mijn werkplek het liefst pas als het werk is gedaan. Verder en ik erg precies in mijn werk, aangezien ik het dus belangrijk vind om een goed resultaat af te leveren. Mijn eigenschappen sluiten perfect aan bij de persoon waar u naar op zoek bent, ik ben dan ook van mening dat het een prima samenwerking tussen ons kan worden.

Ik ben zo vrij geweest om mijn curriculum vitae toe te voegen, waar u ook de contactgegevens van mijn referenties kunt vinden. Verder ben ik uiteraard bereid om het een-en-ander nader toe te lichten in een persoonlijk gesprek. Ik hoop dat u mij uit nodigt voor een persoonlijk gesprek waarin u nader kan toelichten waar u naar op zoek bent en ik u nog wat meer informatie kan geven over mijn arbeidsleven.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om twee motivatiebrieven postsorteerder te downloaden

Advertentietip