Een voorbeeld motivatiebrief aangiftemedewerker. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede aangiftemedewerker motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertenties


Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief aangiftemedewerker

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Graag zou ik in aanmerking willen komen voor de vacature van aangiftemedewerker. Tijdens ons telefonische gesprek gaf u aan dat ik het beste een motivatiebrief kon schrijven in plaats van een sollicitatiebrief om mijn kans te vergroten. Vandaar dat ik deze motivatiebrief schrijf.

Ik ben met name zo gemotiveerd om te werk te worden gesteld als aangiftemedewerker vanwege het feit dat ik graag mijn kennis in de praktijk wil brengen. Ik heb namelijk net mijn hbo-fiscale studie afgerond en heb altijd affiniteit gehad met de overheid. Graag zou ik mijn kennis ook willen uitbreiden door middel van ervaring bij een accountantsbureau. Verder gaf u aan in de vacature dat er regelmatig cursussen gevolgd moeten worden en dit is iets dat mij heel erg aanspreekt. Ik doe namelijk graag nieuwe kennis op, zodat ik mezelf nog verder kan ontwikkelen en mijn functie nog beter kan uitoefenen. Mijn interesse gaat voornamelijk uit naar vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting, ik zou graag mijn kennis op deze gebieden verder willen uitbreiden en dat bleek mogelijk te zijn binnen uw bedrijf stond in de vacature.

De reden dat ik graag bij een accountantskantoor wil werken is het feit dat de sfeer mij heel erg aanspreekt. Ik vind het fijn om in een rustige omgeving te werken met mensen die hun werk serieus nemen. Verder gaf u aan in de functie dat u op zoek bent naar een echte teamplayer en dat ben ik. Ik vind het leuk om met andere collega’s in een team te werken en elkaar te helpen waar nodig. Met meer mensen weet je inmiddels meer dan met één persoon.

Ik hoop dat u na het lezen van deze brief gemotiveerd bent om mij uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Graag zou ik mijn motivatie dan nog nader willen toelichten. Om aan te tonen dat ik beschik over de benodigde kennis heb ik mijn Curriculum Vitea bijgevoegd. Tevens kunt u ook een lijst met referenties vinden van bedrijven waar ik stage hebt gelopen.

Ik hoop snel iets van u te vernemen, bij voorbaat dank voor uw reactie.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

Klik hier om twee motivatiebrieven aangiftemedewerker te downloaden

Klik hier voor de meest actuele Vacatures in de administratieve ondersteuning

Advertentietip