Advertentietip
Een voorbeeld motivatiebrief naaister. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede naaister motivatiebrief te kunnen schrijven.

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief kleermaker, naaister

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via de [naam krant] van [datum] heb ik vernomen dat u op zoek bent naar een kleermaker/naaister met veel ervaring. Graag zou ik voor deze vacature in aanmerking willen komen, omdat ik precies voldoe aan de omschrijving die u geeft in de vacature.

Op het moment heb ik al veertig jaar ervaring in het kleermakersvak. Helaas heb ik hier geen papieren voor, maar uit mijn curriculum vitae kunt u de conclusie trekken dat wel degelijk dit vak onder de knie heb. Ik ben op jonge leeftijd begonnen in de kledingwinkel van mijn ouders, die handgemaakte kleding verkochten. In de jaren daarna heb ik verschillende cursussen gevolgd om mijn kennis verder uit te breiden en te verbeteren. Ook ben ik bij verschillende bedrijven gaan werken om meer praktijkervaring op te doen. Helaas is het nooit mogelijk geweest om de kledingwinkel van mijn ouders over te nemen.
Ook heb ik ervaring in het opleiding van jonge mensen in dit vak. Ik vind het erg leuk om mijn kennis aan andere over te brengen en deze mensen zien ontwikkelen. Dit is ook een gedeelte dat mij erg aanspreekt aan de vacature die u heeft geplaatst.

Verder ben ik erg nauwkeurig in mijn werk en neem ik graag de tijd om kwalitatief goed werk af te leveren. Ik vind het dan ook niet erg om wat langer te blijven om mijn werk af te maken. Verder ben ik erg flexibel en ik vind het dan ook niet erg om af en toe over te werken.

Graag zou ik worden uitgenodigd voor een gesprek, waarin we kennis kunnen maken met elkaar.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven naaister te downloaden

Advertentietip