Advertentietip
Een voorbeeld motivatiebrief weekendhulp Horeca. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede weekendhulp Horeca motivatiebrief te kunnen schrijven.

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief weekendhulp Horeca

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Aan de hand van uw oproep in de [naam krant of tijdschrift] van [datum] heb ik besloten deze motivatiebrief te schrijven. De vacature sprak mij erg aan omdat ik op zoek ben naar een bijbaan die ik goed kan combineren met mijn studie. Daarbij heeft de vacature verschillende aanrakingspunten met mijn studie.

Afgelopen jaar ben ik begonnen met mijn studie aan de mbo Horeca, waarbij ik mij met name richt op de bediening. Al eerder heb ik gewerkt in de horeca waarbij ik mensen op terrassen bediende, dit is mij zo goed bevallen dat ik hier graag mee verder wil.

Het contact met mensen en mensen een leuke dag bezorgen spreek me met name aan in deze functie. Ik ben dan ook erg vriendelijk en klant gericht. Ik vind het belangrijk dat de klant het naar zijn zin heeft en nog eens terug komt. Ook vind ik het erg leuk om in een team te werken. Sociaal contact vind ik erg belangrijk. Graag zou ik mijn vaardigheden verder willen ontwikkelen en uiteindelijk op een hoger niveau komen. Ik ben dan ook erg leergierig en vind het niet erg om af en toe een uitdaging te krijgen. Ik heb veel doorzettingsvermogen en ben erg gemotiveerd.

Ik hoop dat aan de hand van deze brief uw nieuwsgierigheid is gewekt en u mij uitnodigt voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Indien u wat meer informatie wil hebben over mijn arbeidsverleden verwijs ik u naar mijn curriculum vitae. Hier kunt u ook verschillende referenties terug vinden van vorige werkgevers.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven weekendhulp Horeca te downloaden

Advertentietip