Een voorbeeld Motivatiebrief systeem ontwerper. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede applicatie systeem ontwerper motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief systeem ontwerper

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via het dagblad [naam dagblad] van [dag en datum] ben ik uw vacature tegen gekomen. Graag zou ik mijn motivatie omtrent de vacature systeem ontwerper door middel van deze brief willen toelichten.

Twee jaar geleden heb ik mijn HBO Informatie opleiding afgerond en ben ik gaan zoeken naar een baan. Helaas is dit niet meteen gelukt en dus heb ik in de tussentijd veel cursussen gaan volgen op het gebied van informatica. Tijdens deze cursussen heb ik veel papieren gehaald met betrekking tot het ontwerpen van een goedlopend systeem voor middelgrote bedrijven. Graag zou ik deze opgedane kennis met ondersteuning van mijn opleiding in de praktijk willen brengen. Ik ben van mening dat uw bedrijf daarvoor uitermate geschikt is.

Verder ben ik ervan overtuigd dat ik ook een toevoeging vorm voor uw bedrijf door mijn motivatie en gedrevenheid. Ik vind het een uitdaging om een systeem zodanig te ontwikkelen dat het perfect aansluit en een toevoeging vormt voor de werkzaamheden die uw bedrijf uitvoert. Om dit te bereiken vind ik het belangrijk dat er sprake is van een goede communicatie. Graag treed ik dan ook regelmatig in gesprek met mensen die moeten werken met het systeem om te kijken wat er verbeterd kan worden.

Ik ben erg nauwkeurig in mijn werk en ik vind het dan ook belangrijk om goed werk af te leveren. Indien het werk dat ik aflever niet naar mijn zin is, blijf ik net zolang doorgaan tot het wel naar mijn zin is. Verder ben ik erg geduldig en zal ik de functie met enthousiasme uitvoeren.

Ik hoop dat deze motivatiebrief u ook zo enthousiast heeft gemaakt en u me uitnodigt voor een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven systeem ontwerper te downloaden

Advertentietip