Een voorbeeld motivatiebrief koerier. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede koerier motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Thomas Louten Haagsehof 30 6789 BB Den Haag

Stanson Koeriers
Van der Laar Plantsoen 2 6787 PL Den Haag

Den Haag, 18 januari 2021

Betreft: motivatie koerier

Geachte heer, mevrouw,

Middels deze brief wil ik u laten zien dat ik zeer geïnteresseerd ben in de functie van koerier bij Stanson Koeriers.

Mijn naam is Thomas Louten. Ik ben vorige week 32 jaar geworden en al 8 jaar gelukkig getrouwd met mijn vrouw, Suzanne. Samen hebben we een prachtige dochter van 5 jaar oud, die sinds kort op de kleuterschool zit. In mijn vrije tijd breng ik graag zo veel mogelijk tijd door met mijn gezin, waarbij we graag de natuur in trekken of pretparken bezoeken. Hier krijgt mijn dochter, Lily, nu een mooie leeftijd voor.

De afgelopen 6 jaar heb ik met groot plezier als koerier gewerkt bij Van Toghten Transport, waar ik vooral verantwoordelijk was voor het ophalen en afleveren van vertrouwelijke documenten. Hierbij ging het in de meeste gevallen om kleine ladingen, echter, op drukkere dagen werd ik ook ingezet voor het vervoer van grotere ladingen in de bestelbus. Door meerdere financiële tegenslagen heeft het bedrijf de werkzaamheden moeten staken, waardoor ik sinds kort zonder werk zit. Ik zou graag zo snel mogelijk weer aan de slag gaan als koerier.

Met veel plezier rij ik graag door heel het land. Ik presteer het best wanneer ik alleen in mijn cabine zit, maar ik stel me ook zeker op als sociaal dier onder mijn collega’s. Grote groepen personen om me heen vind ik wat lastig, waardoor ik graag aan de slag ga binnen een kleinschalige onderneming, zoals Van Toghten Transport. Ik neem niet alleen een mooie ervaring in het vak mee, maar ook een flinke dosis enthousiasme en gedrevenheid.

Natuurlijk zou ik graag meer van mijzelf laten zien tijdens een persoonlijk gesprek op uw locatie. Ik kijk dan ook uit naar uw uitnodiging.

Met vriendelijke groet,

Thomas Louten

Bent op zoek naar meer motivatiebrieven? klik dan hier voor nog meer gratis voorbeeldbrieven

Advertentietip