Een voorbeeld motivatiebrief gastheer. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede gastheer motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief gastheer

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Uw vacature voor gastheer heeft mijn interesse gewekt en graag zou ik dan ook voor deze functie in aanmerking komen. Ik hoop door middel van deze motivatiebrief verder te kunnen uitdrukken wat hetgeen is dat mij zo aanspreekt aan deze vacature.

De vacature viel gelijk in de smaak door het klantcontact dat u bij deze functie omschrijft. Ik vind het erg leuk om in contact te komen met vele verschillende mensen en deze het zoveel mogelijk naar hun zin te maken. Mijn houding naar vreemde mensen is dan ook altijd heel erg open en geen vraag is te gek of te veel voor mij. Ik vind het erg belangrijk dat ik het mensen naar de zin maak, zodat ze met een goed gevoel naar huis toe gaan.
Ik ben erg zelfstandig in mijn werk en ik vind het dan ook niet erg om zelf een besluit te moeten nemen als er ingegrepen moet worden. Ik ben dan ook erg onafhankelijk.

Ik ben erg representatief en bezit veel overtuigingskracht door mijn ervaringen in de verkoopwereld. De afgelopen drie jaar heb ik veel ervaring opgedaan in de verkoop wereld. Ik ben van mening dat de ervaring die ik in deze functie heb uitgeoefend prima past binnen de functie van gast heer.

Ik zou dan ook graag verder toe willen komen lichten waar ik van mening ben dat ik zeer geschikt ben voor deze functie. Voor verdere achtergrond informatie over opleidingen en werkervaring verwijs ik u naar de bijgevoegde curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV
Klik hier om 2 motivatiebrieven gastheer te downloaden

Advertentietip