Een voorbeeld motivatiebrief uitsnijder . Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede uitsnijder motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Kees Tholenburg Koningstraat 56 9678 DS Amsterdam

Uitbenerij Verloop BV
Kronenburgerweg 91 4567 GT Zaandam

Amsterdam, 12 december 2018

Betreft: motivatiebrief uitsnijder

Geachte heer, mevrouw,

Middels deze brief wil ik u laten zien dat ik zeer geïnteresseerd ben in de functie van uitsnijder bij Uitbenerij Verloop BV.
Ik hoop dat ik u met deze motivatiebrief kan overtuigen dat ik een goede aanwinst voor uw onderneming zou zijn.

Mijn naam is Kees Tholenburg, ik ben 42 jaar oud en woon met mijn gezin in Amsterdam. Ik heb vier kinderen en zij wonen allemaal nog bij mij en mijn vrouw. Ik vind het heerlijk om tijd door te kunnen brengen met mijn dochter en drie zoons, vooral omdat ik dit de laatste jaren weinig heb kunnen doen, maar ik merk ook zeker dat ik de werksfeer mis. Het thuiszitten is leuk voor de duur van een vakantieperiode en de wetenschap dat er nu geen baan op mij wacht stemt mij somber. Ik zou dan ook niets liever willen dan direct weer aan de slag gaan en doen waar ik goed in ben.

Uw vacature spreekt mij goed aan, omdat ik alle kwaliteiten, kunde en vaardigheden bezit die u benoemt als eisen voor de baan. Ik werk uitstekend zelfstandig en steek mijn handen graag uit de mouwen om aan het einde van de dag tevreden te kunnen zijn over de behaalde resultaten. Ik werk zorgvuldig, ben niet bang om overuren te maken en neem eigen initiatief op de werkvloer. Ook in teamverband kan ik goed functioneren en word ik gezien als een aangenaam, vriendelijk en gedreven persoon met een goed gevoel voor humor en een luisterend oor wanneer dit nodig is.

Mijn ervaringen spreken voor mij en ik denk dat ik deze ervaringen ook binnen uw onderneming uitstekend in kan zetten om de functie geheel naar wens in te vullen. Uw bedrijf kan mij de uitdaging bieden die ik nodig heb, terwijl mijn enthousiasme voor het werk zeker iets kan betekenen voor uw onderneming en uw huidige team.

Ik hoop dat u mij de kans wilt geven om de functie te gaan bekleden. Graag zou ik eens langskomen om mijzelf nader voor te stellen en u te laten zien waarom ik een geschikte kandidaat voor de baan ben. Ik kijk dan ook uit naar een uitnodiging van uw kant.

Met vriendelijke groet,

Kees Tholenburg

Klik hier om 2 motivatiebrieven uitsnijder te downloaden

Advertentietip