Een voorbeeld motivatiebrief inkoper. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede inkoper motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

 

Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief.

Geachte heer/en of mevrouw,

Met veel enthousiasme schrijf ik u deze motivatiebrief. Op dit moment heb ik net mijn studie logistiek en economie afgerond en ben ik op zoek naar een fulltime baan. Via het internet kwam ik op uw internet site terecht en het werk binnen uw bedrijf spreekt mij enorm aan. Mijn functie zou zich goed kunnen beoefenen binnen uw organisatie.

Wat mij opviel aan uw website is dat uw bedrijf een goede en brede kijk heeft op inkopen. Wat mijn sterkste kant is, is dat ik een zeer zelfstandig persoon ben die graag de handen uit de mouwen steekt en goed zelfstandig kan werken. In een teamverband werken is ook goed aan mij besteed. Ook beheers ik goed de Engelse taal, en sta ik er voor open om meerdere taal cursussen te volgen. Als inkoper ben ik op zoek naar een bedrijf waar ik goed en persoonlijk in kan groeien en dat ik een goede aanvulling ben binnen uw bedrijf. In de volgende alinea zal ik mij kort aan u voorstellen en mijn motivatie voor het werk geven.

Mijn (naam) is, ik ben 27 jaar en woon in (woonplaats). Met veel plezier en enthousiasme heb ik mijn studie HBO logistiek en economie gevolgd en afgerond. Mijn sterke punten zijn dat ik stevig in mijn schoenen sta en een doorzetter ben. Graag laat ik zien dat ik goed ben in het werk waar ik voor gestudeerd heb.

In het toegevoegde Curriculum Vitae zult u meer informatie vinden over de door mij gevolgde opleidingen, diploma’s en werkervaringen.

Graag licht ik u meer toe middels een gesprek.

In afwachting verblijf ik,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV.

Advertentietip