Een voorbeeld motivatiebrief stoffeerder. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede stoffeerder motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Glen van der Heijde Felthof 3 3465 HH Almere

Verhoeve & Schoon Meubelmakers
Bestevaertstraat 12 3465 KK Almere

Almere, 21 september 2018

Betreft: motivatiebrief stoffeerder

Geachte heer, mevrouw,

Graag wil ik middels dit schrijven mijn sollicitatie naar de functie van stoffeerder binnen uw onderneming kracht bijzetten. Ik wil graag laten zien hoe zeer ik enthousiast ben over deze baan.

Mijn naam is Glen van der Heijde. Met mijn vriendin en onze dochter van 5 jaar jong woon ik in Almere. Hier ben ik op dit moment nog werkzaam voor Meubelmakerij Steewolde. Hier werk ik al 13 jaar met veel plezier als stoffeerder. Ik werk niet alleen binnen het bedrijf zelf, maar gedeeltelijk ook in de buitendienst. Dit wil zeggen dat ik twee tot drie dagen per week op locatie ga stofferen, bij mensen thuis, op vakantieadressen en bij ondernemingen. Ik hou van mijn werk, van het stofferen en het contact met de mensen. Het doet mij dan ook verdriet dat het bedrijf op korte termijn zal worden gestaakt.

Mijn huidige werkgever heeft mij door de jaren heen steeds mogelijkheden geboden om mijzelf te ontwikkelen tot een betere stoffeerder. Ik heb mogen deelnemen aan cursussen en trainingen, waardoor ik mijn kennis en vaardigheden goed up to date heb kunnen houden. Ik ken alle spreekwoordelijke kneepjes van het vak en beleef veel plezier aan de uitvoering ervan. Ik zou dan ook niets liever willen dan mijn kwaliteiten in een soortgelijke functie te leggen en u biedt hier nu een kans voor aan.

Ik ben ervan overtuigd dat ik een waardevolle toevoeging aan uw team ben. Ik heb niet alleen alle kennis en ervaring in huis om de werkzaamheden naar volle tevredenheid te voltooien. Ik ben ook iemand die zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend functioneer. Het werken in de werkplaats spreekt mij aan, maar ik beleef ook veel plezier aan het werken in de buitendienst, waarbij ik meer in direct contact met de klanten sta.

Ik zou heel graag eens het gesprek met u aangaan om u te laten zien dat ik een goede kandidaat voor de functie ben. Ik hoop dan ook dat u mogelijkheden voor mij ziet en mij een uitnodiging voor een gesprek stuurt. Ik kijk ernaar uit.

Met vriendelijke groet,

Glen van der Heijde 

Klik hier om 2 motivatiebrieven stoffeerder te downloaden

Advertentietip