Een voorbeeld motivatiebrief monteur zonwering. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede monteur zonwering motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief monteur zonwering

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

U heeft telefonisch aangegeven dat ik beter een motivatiebrief kan schrijve in plaats van een sollicitatiebrief, vandaar dat ik heb besloten om op dit verzoek in te gaan en deze brief te schrijven in de hoop dat u mij zult uitnodigen voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

De functie monteur zonwering spreekt mij aan vanwege het afwisselende werk en de techniek waar je mee te maken krijgt. Techniek is namelijk een grote interesse van me en ik vind het dan ook erg leuk om hier actief mee bezig te zijn. Ik heb dan ook al verschillende functies gehad, waarbij ik in contact ben gekomen met verschillende soorten techniek. Tijdens het uitoefenen van deze banen heb ik een hoop kennis opgedaan met betrekking tot techniek die zeker van past komt tijdens het uitoefenen van deze functie. Daarbij beschik ik ook nog over papieren van een technische opleiding die ik enkele jaren geleden heb afgerond.

De reden waarom ik graag bij uw bedrijf te werk zou willen worden gestaan is ten eerste het feit dat de vacature die u heeft geplaatst mij erg aanspreekt, maar ook de bedrijfscultuur spreekt me erg aan. Het feit dat u een kleinschalig bedrijf bent, waarbij iedereen elkaar kent vind ik erg fijn. Ik vind persoonlijk contact erg belangrijk en wil dan ook zeker niet in een nummer veranderen voor een baan, zoals op het moment aan de gang is bij veel grotere bedrijven. Verder spreken mij de doorgroei mogelijkheden binnen uw bedrijf me ook heel erg aan.

Ik hoop dat ik aan de hand van deze brief uw interesse heb kunnen wekken en u me zult uitnodigen voor een persoonlijk gesprek, waarbij we nog wat verder in kunnen gaan op de vacature. Ik ben zo vrij geweest om mijn curriculum vitae bij te voegen, op deze C.V. kunt u meer informatie vinden over mijn arbeidsverleden, maar ook contactgegevens van verschillende werkgevers waar ik voor heb gewerkt.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om 2 motivatiebrieven monteur zonwering te downloaden

Advertentietip