Een voorbeeld motivatiebrief kabellasser .Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede kabellasser motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief kabellasser

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Uw vacature in de [krant of tijdschrift waar de vacature was geplaatst plus datum] sprak mij erg aan, omdat het precies de functie is waar ik naar op zoek ben. Om deze reden heb ik besloten een motivatiebrief te schrijven in de hoop dat u me uitnodigt voor een persoonlijk gesprek.

In 2001 heb ik mijn mbo diploma Allround lasser behaald en meteen gaan werken bij het bedrijf dat mij ook de mogelijkheid heeft geboden om mijn diploma te behalen. Toen ik het tijd vond worden voor een nieuwe uitdaging heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt tot ik mijn huidige werknemer tegenkwam. Deze werkgever heeft ervoor gezorgd dat ik mij verder kon ontplooien tot kabellasser, maar door economische omstandigheden zijn ze helaas genoodzaakt mij te ontslaan. Aangezien de werkzaamheden van kabellasser mij altijd goed zijn bevallen, wil ik graag weer werken als kabellasser. Uw bedrijf sprak mij zo aan, omdat ik naar mijn mening een prima aanvulling zou zijn voor jullie team. Ik bezit alle vereiste papieren waar u naar vraagt en heb ook nog eens veel ervaring.

Verder ben ik ervan overtuigd dat ik prima bij uw bedrijf pas door mijn teamspirit. Maar ik kan ook prima zelfstandig werken. Verder heb ik erg leergierig en pik ik dingen snel op. Een andere sterke kracht is dat ik me niet zomaar uit het veld laat slaat als er een probleem is, ik ga door totdat ik de perfecte oplossing heb gevonden.

Ik hoop dat ik middels deze brief u heb kunnen overtuigen van mijn toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Graag wil ik dan ook het één en ander nader toelichten in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven kabellasser te downloaden

Advertentietip