Een voorbeeld motivatiebrief medewerkster peuterspeelzaal. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede medewerkster peuterspeelzaal motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief medewerkster peuterspeelzaal

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Op het moment ben ik op zoek naar een functie als medewerkster peuterspeelzaal. Aangezien de werkzaamheden van uw bedrijf mij erg aanspreken en ik een toegevoegde waarde zou zijn, ben ik zo vrij geweest om een motivatiebrief te schrijven.

Ik heb al enige jaren ervaring als medewerkster peuterspeelzaal, maar door bedrijfseconomische redenen ben ik helaas mijn baan verloren. Ik heb dit werk altijd met veel plezier uitgevoerd en zou dan ook graag weer dit werk uitvoeren.
Hetgeen wat me aanspreekt aan de functie medewerkster peuterspeelzaal is het feit dat geen dag hetzelfde is. Verder vind ik het erg leuk om peuters nieuwe vaardigheden te leren, zodat ze zich weer verder kunnen ontwikkelen. Om dit te bereiken onderneem ik veel verschillende activiteiten, enkele voorbeelden zijn liedjes zingen en leren, knutselen en bewegingsspelletjes. Ik heb ervaring met het begeleiden van 10 tot 20 peuters in een groep.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om verschillende cursussen te volgen met betrekking tot de ontwikkeling van peuters. Ik heb dan ook verschillende certificaten die u terug kunt vinden in mijn curriculum vitae.

Als ik mezelf zou moeten omschrijven, zou ik mezelf omschrijven als iemand die erg gedreven is in haar werk. Verder ben ik erg verantwoordelijk in mijn werk, door streng maar rechtvaardig te zijn. Ik heb veel geduld en kan goed met kinderen om gaan.

Graag zou ik uitgenodigd worden voor een gesprek waarin we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot werk bij uw bedrijf. Voor meer informatie en referenties met betrekking tot mijn werkzaamheden in het verleden verwijs ik naar mijn curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om uw 2 motivatiebrieven medewerkster peuterspeelzaal te downloaden