Een voorbeeld motivatiebrief manicure. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede manicure motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief manicure

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via kennissen heb ik vernomen dat er binnenkort een functie vrijkomt, namelijk die van manicure. Hierbij heeft mijn kennis aangegeven dat ik beter een motivatiebrief kan schrijven dan een sollicitatiebrief, vandaar dat ik zo vrij ben geweest om deze brief te schrijven.

Ik zou heel graag voor deze functie in aanmerking willen komen, vanwege het feit dat ik al eerder deze functie heb uitgeoefend en dit me altijd goed is bevallen. Helaas beviel het de sfeer met collega’s onderling mij niet erg goed bij de vorige werkgever, waardoor ik al snel had besloten om ermee te stoppen. Voor mij is de sfeer namelijk erg belangrijk. Nu heb ik begrepen van mijn kennis dat de sfeer met collega’s onderling bij uw bedrijf erg goed is en dat is dan ook de reden dat ik erg graag een onderdeel zou willen worden van jullie team.

Over het algemeen heb ik veel goede referenties over uw zaak gelezen. Klanten voelen zich goed bij jullie en dat vind ik belangrijk. Het gaat in mijn ogen namelijk niet alleen over de manicure, maar ook alles wat erbij komt kijken. Een klant moet zich goed voelen tijdens de behandeling en met een goed gevoel de zaak verlaten. Ik heb begrepen dat dat bij jullie ook op nummer één staat, vandaar dat ik erg gemotiveerd ben om te laten zien aan jullie wat ik waard ben en hopelijk een team lid te mogen worden.

Verder heb ik begrepen dat jullie ook regelmatig cursussen volgen en ook dat spreekt me erg aan. Ik vind het leuk en belangrijk om mijn kennis verder uit te breiden, zodat ik nog beter kan presteren.
Ik hoop dan ook dat jullie mij uitnodigen voor een gesprek waarin ik mijn motivatie nader kan toelichten. Verder ben ik zo vrij geweest om mijn Curriculum Vitae en lijst referenties toe te voegen aan de brief. Hier vinden jullie ook alle contactgegevens.

Ik wacht jullie reactie af in de hoop dat deze positief blijkt te zijn.
Met vriendelijke groet,

(Handtekening)


Klik hier om twee motivatiebrieven manicure te downloaden

Advertentietip