Een voorbeeld motivatiebrief zeilinstructeur. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede zeilinstructeur motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Motivatiebrief zeilinstructeur

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief zeilinstructeur

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

U heeft aangegeven graag een motivatiebrief van mij te ontvangen. Dit omdat het u nog niet duidelijk was wat mij precies motiveert om op deze functie te solliciteren.

Graag zou ik voor deze functie in aanmerking willen komen, omdat ik van mijn hobby mijn werk kan maken. Naar mijn mening is er geen betere baan geschikt voor mij en ik hoop dan ook dat u mij deze kans wilt geven. Ik zeil al van jongs af aan en heb ook verschillende keren als assistent zeilinstructeur gewerkt. Helaas is dit nooit in vaste dienst geweest en graag zou ik dat wel willen. Ook wil ik me graag ontwikkelen als zeilinstructeur, ik heb begrepen dat dit bij u mogelijk is door middel van het volgen van een opleiding.

Ik ben erg leergierig en leer graag nieuwe dingen bij met betrekking tot zeilen. Verver vind ik het erg leuk om mensen dingen bij te brengen waar ze later ook wat aan hebben. Daarbij hoop ik door andere mensen in contact te laten komen met deze sport dat mijn enthousiasme ook over springt op deze mensen. Ik zou dan ook erg graag een lid willen worden van uw team en mijn droom verwezenlijken.

Hetgeen me zo erg aanspreekt aan uw bedrijf is de informele sfeer en het feit dat er maar een beperkt aantal personen werken die in dienst van u zijn. Ik heb altijd graag bij kleine bedrijfjes gewerkt, aangezien deze bedrijven vaak een stuk hechter zijn. Alle werknemers voelen zich namelijk vaak nauw betrokken bij het bedrijf en hebben er ook vaak hart voor. Dit is iets wat ik erg belangrijk vindt, aangezien dit ook voor een groot deel de sfeer bepaalt binnen een bedrijf.

Ik ben zo vrij geweest om mijn curriculum vitae bij te voegen en enkele referenties. Verder hoop ik dat u mij uitnodigt voor een kennismakingsgesprek, waarin ik het een en ander nog nader toe kan lichten in een persoonlijk gesprek en uw vragen kan beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

Klik hier om twee motivatiebrieven zeilinstructeur te downloaden

Advertentietip