Een voorbeeld motivatiebrief apotheekassistent. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede apotheekassistent motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief apotheekassistent

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Naar aanleiding van ons gesprek van afgelopen week, waarin u aangaf op zoek te zijn naar een apotheekassistent stuur ik u deze motivatiebrief. Ik kom namelijk graag in aanmerking voor deze functie aangezien ik over en maand ga afstuderen en ik al eerder stage heb mogen lopen bij u.

Tijdens deze studie heb ik al bij verschillende adressen stage gelopen, waaronder uw adres. Uw apotheek is mij het meest bij gebleven door de positieve sfeer en de gezellige collega’s, daarom zou ik ook graag bij u willen komen werken.
Ik ben ervan overtuigd een goede aanvulling te zijn op uw team door mijn nauwkeurigheid en goed ontwikkelde communicatievaardigheden. Ook mijn klantvriendelijkheid en mijn resultaatsgerichtheid is een goede aanvulling voor uw apotheek.

Dit is ook tijdens mijn stage verschillende keren naar voren gekomen en graag zou ik deze eigenschappen verder willen ontwikkelen. Een groot voordeel voor ons beiden is dat ik al bekend ben met de andere collega’s waarmee ik samen moet werken en we al goed op elkaar zijn ingewerkt. Ik voorzie dan ook geen enkel probleem tussen mij en andere collega’s.

Ik hoop dat ik u ervan heb kunnen overtuigen dat ik een echte toevoeging zou vormen voor uw team en ik hoop dat ik word uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek waarin we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot de openstaande functie. In de bijgevoegde curriculum vitae kunt u andere stageadressen vinden waar ik ook ben geweest en desgewenst een referentie opvragen.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven apotheekassistent te downloaden

Klik hier voor de meest actuele Vacatures in de zorg

Advertentietip