Een voorbeeld motivatiebrief beleidsmedewerker. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede beleidsmedewerker motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Andre van de Weerd
Zwanenlaan 459
7598 KG Haarzuilen
Tel 123598-25659

Beleidskantoor de Wervelwind
t.a.v. Hans van der Bilt
Mulderlaan 78
2345 HI De Meern

Haarzuilen . 12 Februari 2020

Geachte heer van der Bilt,

Al eerder heb ik binnen jullie bedrijf gesolliciteerd als beleidsmedewerker, maar helaas was deze functie al bezet. Nu dit al enige tijd geleden is, heb ik besloten nogmaals aan te geven dat ik nog steeds geïnteresseerd ben in deze functie middels deze motovatiebrief.

Tijdens mijn studie heb ik bij jullie stage gelopen op de afdeling Administratie en zo ben ik dan ook in contact gekomen met het bedrijf. Na deze stage was ik erg enthousiast, maar door mijn studie had ik niet de mogelijkheid om de baan aan te nemen die jullie me aangeboden hadden. Wel had ik me toentertijd al voorgenomen om meteen bij jullie te solliciteren zodra ik mijn studie had afgerond.

Behalve de ervaring die ik heb opgedaan binnen jullie bedrijf, heb ik nog meer ervaring door middel van mijn andere stage bij (bedrijf). Hier ben ik bezig geweest met het verbeteren van het beleid dat hier gevoerd werd. Mijn stage opdracht bestond uit het schrijven van een rapport over het beleid en de verbeterpunten die in mijn ogen doorgevoerd konden worden. Ook deze stage heb ik met een goed cijfer afgerond.

Nu ik ben afgestudeerd zou ik graag weer een kans krijgen om te werken bij jullie bedrijf. De sfeer en de collega’s spreken me erg aan. Maar ook vind ik het werk erg leuk om uit te voeren.

Indien u nog vragen heeft over de opleiding of werkervaring, verzoek ik u mijn Curriculum vitae door te kijken. Ook wil ik graag het één en ander toelichten in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

Andre van de Weerd

Bijlage: CV.

Lees ook de motivatiebrief medewerker-klantenservice

Advertentietip