Een voorbeeld motivatiebrief Online marketeer. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede Online marketeer motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief online marketeer

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Aan de hand van ons persoonlijke gesprek heeft u mij verzocht een motivatiebrief te schrijven voor de functie als online marketeer. Vandaar dat ik deze brief schrijf.

Ik heb al eerder gewerkt als online marketeer, waardoor ik prima weet wat ik van deze functie kan verwachten. Aangezien dit me altijd goed is bevallen, ben ik extra gemotiveerd om voor deze functie in aanmerking te komen.
Hetgeen wat me erg aanspreek in deze functie is het feit dat je regelmatig contact hebt met klanten en deze de beste dienstverlening probeert te verlenen die in je macht ligt.

Verder is het voor mij ook geen enkele straf om veel bezig te zijn met SEA, SEO en affiliaties. Ik vind het leuk om hier regelmatig onderzoek naar te doen en iedere keer weer nieuwe dingen bij te leren. Ik ben dan ook erg leergierig en vind het belangrijk dat ik mijn werk goed doe. Ik ben hier dan ook een hoop tijd aan kwijt.

Verder vind ik het erg leuk om met een team te werken, zodat ik regelmatig met mensen kan brainstormen. Gezien het feit dat dit onoverkoombaar is binnen deze functie, is dit de perfecte functie voor mij.

Ik hoop dat ik aan u over heb kunnen brengen hoe gemotiveerd ik ben en dat ik er erg naar uit kijken om werkzaam te zijn binnen deze functie. Indien u net zo enthousiast bent over mij als ik ben over de functie, hoor ik graag van u voor een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Advertentietip