Advertentietip
Een voorbeeld motivatiebrief timmerman. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede timmerman motivatiebrief te kunnen schrijven.

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief timmerman

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via uw website heb ik gezien dat u regelmatig een allround timmerman zoekt. Graag zou ik mijn motivatie voor de vacature allround timmerman aan u willen overbrengen in de hoop dat ik uw interesse kan wekken en u tijdens uw zoektocht naar een timmerman contact met mij op neemt.

De functie timmerman is een functie die ik al twaalf jaar uit oefen, hierdoor heb ik veel kostbare ervaring in het vak. Bij mijn vorige werkgever bestonden mijn werkzaamheden uit het aanbrengen van beveiliging, sloopwerkzaamheden en het werken via bouwtekeningen. Maar ik heb bij andere werkgevers ook ervaring opgedaan met betrekking tot bewapening, bekisting, herstel werkzaamheden, nieuwbouw en onderhoudswerkzaamheden.

Graag zou ik mijn kennis nog verder willen uitbreiden en ik ben van mening dat uw bedrijf mij deze mogelijkheid kan bieden.
De huidige kennis die ik bezit staat uit de kennis die ik tijdens mijn opleiding ,mbo timmerman, heb opgedaan en de praktijkervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan in het werkveld. Ik ben erg leergierig en sta dan ook open om nieuwe vaardigheden te leren. Ik pik snel nieuwe vaardigheden op.
Op het moment bestaan mijn sterkste vaardigheden uit herstel werkzaamheden, werken via bouwtekeningen en nieuwbouw, maar ook andere vaardigheden vormen voor mij geen probleem. Doordat ik erg leergierig ben en snel nieuwe vaardigheden op doe, ben ik van mening dat ik een meerwaarde kan vormen voor uw bedrijf.

Bij deze hoop ik uw interesse te hebben gewekt en u verder te kunnen overtuigen van mijn meerwaarde voor uw bedrijf. Graag zou ik dit verder willen bespreken in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven timmerman te downloaden

Advertentietip