Advertentietip
Een voorbeeld motivatiebrief slager. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede slager motivatiebrief te kunnen schrijven.

Je adres,
Je postcode en woonplaats,
Je telefoonnummer.

Naam van het bedrijf,
Adres van het bedrijf,
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Datum en woonplaats van je geschreven motivatiebrief.

Geachte heer en/of mevrouw,

Ik las tijdens mijn bezoek aan uw website, dat er geen vacature beschikbaar meer was, maar dat er altijd wel een motivatiebrief naar u verstuurd kon worden. Hierbij ontvangt u mijn motivatiebrief voor de functie slager binnen uw bedrijf. Op dit moment ben ik werkzaam als parttime slager bij keurslager (naam van de slagerij waar je bij werkt). Dit ervaar ik als veel plezier, en ook heb ik bij dit bedrijf veel geleerd en ervaring op kunnen doen. De reden dat ik solliciteer bij uw bedrijf, is dat ik graag zou willen werken als full-time slager.

Mijn werkzaamheden die ik als slager doe zijn het (uit)snijden van diverse soorten vlees, vleesinkopen doen en zorgen voor vlees van goede kwaliteit. Ook heb ik vaak als verkoper in de slagerij gestaan, en ik heb het contact met klanten altijd als zeer prettig ervaren. Verder ga ik graag uitdagingen aan op het werk en sta ik open voor verdere opleidingen. In uw bedrijf zal ik mij zeker verder kunnen ontwikkelen. In de volgende alinea zal ik mij aan u voorstellen.

Mijn (naam) is, ik ben (je leeftijd) en ik ben sinds (jaar dat je diploma hebt behaald) werkzaam als slager. Ik heb met veel plezier mijn opleiding mbo 3 slager-worstmaker afgerond. Deze opleiding heb ik gevolgd bij mijn huidige werkgever, 4 dagen werken en 1 dag naar school. Ik werk graag hard, en ben een collega die graag aanwezig is en de taken op zich neemt die verwacht worden. Werken in een teamverband past dus in het geheel goed bij mij.

In het bijgevoegde Curriculum Vitae kunt u meer vinden over mijn opleiding en werkervaring. Tevens hoop ik u meer toe te kunnen lichten tijdens een gesprek.

Met vriendelijke groet,

(je handtekening)

(je naam)

Bijlage: CV.

Klik hier om 2 motivatiebrieven slager te downloaden

Advertentietip