Een voorbeeld motivatiebrief lopende band medewerker. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede lopende band medewerker motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief lopende band medewerker

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Op het internet heb ik gezien dat u op zoek bent naar nieuwe lopende band medewerkers. Graag zou ik hiervoor in aanmerking willen komen, omdat ik op zoek ben naar een baan die bij mij past.

Een maand geleden ben ik gestopt met mijn mbo-opleiding magazijnmedewerker, omdat de opleiding niet hetgeen is wat ik dacht. Ik wil namelijk graag de werkvloer op en hier laten zien wat ik kan en mijn praktische vaardigheden verbeteren. Uw bedrijf leent, in mijn ogen, zich daar perfect voor en ik hoop dan ook dat u mij de kans wil geven.
De laatste opleiding die ik met succes heb afgerond is de vmbo-B. Tijdens deze opleiding is al opgevallen dat ik beter in de praktijk presteer dan in het theorie gedeelte.

Als ik mezelf zou moeten omschrijven, omschrijf ik mezelf als iemand die veel voldoening krijgt door hard werken. Ook leer ik graag nieuwe vaardigheden bij in de praktijk. Ik ben erg praktisch aangelegd en ik krijg nieuwe handelingen dan vaak ook snel onder de knie. Verder kan ik erg goed zelfstandig werken en heb ik veel verantwoordelijkheidsgevoel. Het werken in ploegen is voor mij geen enkel probleem en vormen onregelmatige diensten voor mij geen probleem.

Ik ben erg gemotiveerd om bij uw bedrijf zo snel mogelijk aan de slag te kunnen Ik hoop dan ook dat ik uw interesse heb gewekt en u mij uitnodigt voor een verder gesprek. Voor meer informatie over mijn arbeidsverleden verwijs ik u naar mijn curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV

Klik hier om 2 motivatiebrieven lopende band medewerker te downloaden

Advertentietip