Een voorbeeld motivatiebrief tankstation medewerker .Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede tankstation medewerker motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Pieter de Boer Hendrikskade 12 1234 AA Amsterdam

De Jongh en Lee Tankstation
Tuinpad 12 3564 AA Haarlem

Amsterdam, 16 november 2018

Betreft: motivatiebrief tankstation medewerker

Geachte heer, mevrouw,

Graag wil ik middels dit schrijven solliciteren naar de functie van tankstation medewerker binnen uw onderneming. Uw vacature spreekt mij om meerdere redenen aan, waardoor ik mij goed gemotiveerd voel om voor u aan de slag te gaan.

Mijn naam is Pieter de Boer, 26 jaar en woonachtig in Amsterdam met mijn vrouw en mijn kersverse dochter. Door het verliezen van mijn baan als heftruckchauffeur hebben wij een wat zware tijd achter de rug, maar nu zijn wij zeker zo ver dat wij weer vol goede moed vooruit kijken. Precies op dit moment kwam ook uw vacature onder mijn aandacht en hier werd ik direct enthousiast van. Een fulltime baan in de avonduren is precies wat ik zoek.

Het is mij bekend dat er tegenwoordig geen eisen meer worden gesteld aan het aantal medewerkers dat in de nacht in een tankstation wordt ingezet. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de verbeteringen op het gebied van veiligheid. Ik denk dat ik hier zeker nog iets aan bij kan dragen. Naast mijn opleiding Internationale Groothandel heb ik namelijk ook de belangrijkste modules Beveiliging-2 behaald op MBO-niveau. Hierdoor ben ik goed bekend met alle regels op het gebied van beveiliging en bewaking. Ik denk dat ik hier zeker mijn voordeel mee kan doen met het werken in de avonden en vroege nachten.

Uiteraard heb ik meer eigenschappen waarvan ik denk dat deze zeker goed van pas komen. Ik kan bijzonder goed zelfstandig werken – hier geef ik zelfs de voorkeur aan – terwijl ik toch ook communicatief vaardig ben in vijf verschillende talen, waaronder uiteraard Nederlands. Ik ben behulpzaam, rechtvaardig, eerlijk en gedreven. Ik heb de ambitie om mij steeds verder te ontwikkelen, zodat ik kan blijven groeien en mijn kwaliteiten kan blijven verbeteren.

Ik zou heel graag eens langskomen voor een nadere kennismaking en een opvolgend gesprek. Ongetwijfeld heeft u vragen voor mij die ik graag zou willen beantwoorden. Ik hoop dan ook dat u mogelijkheden voor mij ziet. Ik kijk uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Pieter de Boer 

Klik hier om 2 motivatiebrieven tankstation medewerker te downloaden

Advertentietip