Een voorbeeld motivatiebrief secretarieel medewerker. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede secretarieel medewerker motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertenties

Roos van Steeg
P. de Koningplein 67
1234 AA Amsterdam
Naam bedrijf
Adres bedrijf
Postcode/Plaats

Amsterdam, 26 februari 2018
Onderwerp: Motivatiebrief secretarieel medewerker

Geachte heer/mevrouw,
In de wijkkrant van deze week zag ik uw advertentie waarin u met spoed op zoek bent naar een secretarieel medewerker. Ik was meteen enthousiast toen ik de advertentie las want deze baan is mij op het lijf geschreven. En ik ben per direct beschikbaar omdat ik op dit moment werkzoekend ben.
Ik heb de afgelopen jaren via verschillende uitzendbureaus gewerkt in dezelfde branche als waar uw bedrijf toe behoort.
Daarom kan ik met een gerust hart zeggen dat ik ruime ervaring heb met de werkzaamheden die u in uw vacature noemt. Ik heb dit werk altijd met veel plezier gedaan, maar het steeds moeten veranderen van werkgever omdat mijn contract via het uitzendbureau niet werd verlengd of omgezet in een dienstverband begint mij steeds meer op te breken.

Niet dat ik niet tegen veranderingen kan, de afgelopen jaren heb ik mij bij iedere wisseling van baan snel en professioneel aangepast aan de nieuwe situatie. Ook de samenwerking met mijn collega’s en leidinggevenden is voor zover ik dit kan beoordelen altijd prima verlopen.
Toen ik uw vacature zag, zag ik daarin een kans om eindelijk kans te maken op een vaste baan. Ik weet dat ik ook bij u eerst een contract krijg, maar de zin “met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling” deed mijn hart sneller kloppen.

Ik zou het zo fijn vinden om me voor langere tijd aan een bedrijf te binden en iets op te bouwen samen met mijn collega’s. Ik leer graag en snel en zal mij de werkzaamheden binnen uw bedrijf dan ook zo snel mogelijk eigen proberen te maken.

Ik hoop dat u mij naar aanleiding van deze brief wilt uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking. Mocht u nadere informatie over mij willen inwinnen dan kan ik u desgevraagd de namen en telefoonnummers geven van personen met wie u hiervoor contact kunt opnemen.
Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Roos van Steeg

Klik hier om 2 motivatiebrieven secretarieel medewerker te downloaden

Advertentietip