Een voorbeeld motivatiebrief pizzabakker. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede pizzabakker motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief pizzabakker

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Tijdens een gesprek heeft u aangegeven dat u het enorm zou waarderen als ik een motivatiebrief zou schrijven en de kans tot het uitnodigen voor een persoonlijk gesprek aanzienlijk zou vergroten. Vandaar dat ik heb besloten om deze motivatiebrief aan u te schrijven.

Graag zou ik voor de functie van pizzabakker in aanmerking willen komen, aangezien ik van mening ben dat ik mijn ervaring in de horeca aanzienlijk kan uitbreiden en ik van mening ben dat de kunst om pizza’s te bakken een aanvulling is op mijn curriculum Vitae. Verder spreekt deze functie mij aan vanwege het werken in de keuken met een team.

Ik ben een echte teamplayer en ik vind het dan ook erg leuk om bij een hecht team te horen en daar weer nieuwe vaardigheden te leren. Ik doe dan ook graag nieuwe ervaringen op en vind het leuk om iedere keer weer met andere mensen te werken. Ik ben dan ook erg gemakkelijk in de omgang en kan mij prima aanpassen.

Het maken van etenswaar valt onder mijn passie’s, die ik ook graag n de praktijk breng. Ik vind het erg leuk als ik iets heb klaar gemaakt waar mensen van kunnen genieten. Pizza behoren bij het etenswaar die bijna iedereen wel kan waarderen en ik vind het dan ook erg leuk om weer nieuwe dingen te leren met betrekking tot pizza’s.

Ik hoop dat ik aan de hand van deze brief uw interesse in mij heb aan kunnen wakkeren en u mij uitnodigt voor een persoonlijk gesprek, waarin we kunnen bespreken wat er eventueel mogelijk is.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om twee motivatiebrieven pizzabakker te downloaden

Advertentietip