Een voorbeeld motivatiebrief model. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede model motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief model

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Van jongs af aan heb ik altijd model willen worden, aangezien ik nu de leeftijd heb bereikt dat dit ook mogelijk heb ik besloten een open sollicitatie te schrijven in de hoop dat ik wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

Om te beginnen zal ik wat meer over mijn uiterlijk vertellen. Ik ben een meid van {leeftijd} die ongeveer 179 cm is. Mijn borstomvang voldoet aan de eisen die bij de meeste modellenbureaus worden gesteld aan een model, zo is mijn borstomvang 88 cm en mijn taille 57 cm. Ook mijn heupomvang is precies goed, deze is namelijk 88 cm. Door mijn blonde haren en blauwe ogen heb ik een erg Nederlands uiterlijk. Om u een beter idee te geven van mijn uiterlijk heb ik wat foto’s bijgevoegd.

Verder ben ik van mening dat ik erg geschikt ben voor dit werk door mijn flexibiliteit. Ik ben in het bezit van vervoer en dus is het voor mij ook geen enkel probleem om ook plekken te bereiken die niet bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Doordat ik nog bezig ben met mijn studie ben ik erg flexibel met mijn tijd. Het maakt voor mij niet uit of ik in het weekend beschikbaar moet zijn of door-de-weeks. Als het zo uit komt, ben ik ook beschikbaar buiten kantoortijden.

Ik hoop dat ik door middel van deze brief uw interesse heb kunnen wekken en u me uitnodigt voor een nader gesprek en het maken van foto’s voor mijn portfolio.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV
Klik hier om 2 motivatiebrieven model te downloaden

Advertentietip