Een voorbeeld motivatiebrief floormanager. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede floormanager motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief floormanager

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

In uw vacature gaf u aan dat u graag een motivatiebrief wilde ontvangen, vandaar dat ik heb besloten om deze te schrijven in plaats van een sollicitatiebrief. Ik ben namelijk erg gemotiveerd om te gaan werken als floormanager en ik hoop dan ook dat u mij deze kans zou willen en kunnen geven.

Tijdens mij opleiding heb ik al verschillende stages mogen lopen waarbij ik andere mensen moest aansturen en begeleiden. Dit heeft mij altijd erg aangesproken, aangezien ik een geboren leider ben, dit is al verschillende keren gebleken. Ik vind het fijn om andere mensen te leiden en te zorgen dat iedereen met zijn neus de goede kant op staat.

Verder vind ik het een leuke uitdaging om een teamspirit op te wekken. Ik vind het hierbij erg belangrijk dat iedereen het idee heeft dat hij of zij iets bijdraagt en dat er geluisterd worden. Verder vind ik het erg leuk om met mensen samen te werken en streef ik ernaar om een zo goed mogelijk product af te leveren. Ik hoop dan ook dat ik binnen uw bedrijf de kans krijg om mijn eigenschappen verder te ontwikkelen en uit te breiden.

Het werk dat u beschrijft in uw vacature spreekt mij erg aan. Al eerder heb ik een korte tijd binnen uw bedrijf gewerkt op een andere afdeling en dat is me altijd goed bevallen. Vooral de sfeer onder de collega’s is hetgeen wat me erg opviel en me ook beviel. Ik hoop dan ook dat ik de kans krijg om weer binnen uw bedrijf te mogen werken. Verder spreken de bedrijfsactiviteiten me erg aan, ik heb er veel affiniteit mee en hoop dan ook mijn bijdrage te mogen leveren.

Ik hoop dat u na het lezen van deze brief mij uitnodigt voor een kennismakingsgesprek waarin ik mijn motivatie nog nader kan toelichten en eventuele vragen kan of beter kan beantwoorden. Ik ben ook zo vrij geweest om mijn Curriculum Vitae bij te voegen en enkele referenties met contactgegevens.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om twee motivatiebrieven floormanager te downloaden

Advertentietip