Motivatiebrief bouw

Advertentietip

Heb je een voorbeeld motivatiebrief bouw nodig? Bij ons vind je diverse voorbeelden om indruk te maken op een potentiële werkgever. De motivatiebrieven die je vindt in de categorie Bouw zijn ideaal om als leidraad te gebruiken bij je sollicitatie naar jouw ideale functie in de bouw. Zo hebben we bijvoorbeeld motivatiebrieven voor de functies grondwerker, loodgieter of metselaar, maar ook diverse andere soorten motivatiebrieven voor functies in de bouw. Als je indruk wilt maken met een sollicitatie is het belangrijk dat je een goed CV aanlevert, maar ook je motivatie voor je sollicitatie dien je goed te onderbouwen. Zo laat je duidelijk zien dat je gemotiveerd bent voor de baan.

Een goede motivatiebrief is belangrijk
Veel mensen denken dat een motivatiebrief niet goed gelezen wordt. Niets is echter minder waar. Natuurlijk is het belangrijk dat je CV duidelijk laat zien dat je voldoet aan de eisen. Is dat niet zo, dan zal je brief misschien niet eens gelezen worden. Voldoe je echter wel aan de (meeste) eisen, dan is je brief veel belangrijker dan je denkt. Een goede motivatiebrief kan dan zelfs doorslaggevend zijn bij je sollicitatie. Bijvoorbeeld als er nog twee anderen zijn die in aanmerking komen voor de functie. Of wanneer je net niet helemaal aan de eisen voldoet maar laat blijken dat je wel heel erg gemotiveerd bent voor de baan.

Advertentietip

Download jouw motivatiebrief bouw
Bekijk de voorbeelden van motivatiebrieven voor bouw functies. Download de brief die je nodig hebt voor jouw sollicitatie en vul hem aan met je eigen gegevens. Natuurlijk pas je hem helemaal aan jouw persoonlijke situatie aan. Gebruik de brief daarom vooral als leidraad en laat weten waarom jij zo geschikt bent voor de functie. Jij zult er tevens zelf voor moeten zorgen dat alle informatie waar om gevraagd wordt, vermeld wordt in je brief. Besteed ook aandacht aan je CV. Zo maak je je sollicitatie compleet en zul je gegarandeerd meer succes hebben. En dat betekent direct meer kans op een gesprek!