Een voorbeeld motivatiebrief schoenenverkoper.Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede brief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief schoenenverkoper

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via het zoeken naar vacatures op het internet ben ik uw vacature voor schoenenverkoper tegen gekomen. Aangezien ik al een tijdje op zoek ben naar een andere baan, omdat de huidige baan weinig uitdaging biedt en er geen doorgroei mogelijkheden zijn ben ik erg geïnteresseerd in het vervullen van deze functie.

Op het moment werk ik al vijf jaar in een kleding winkel, waarbij ik ook veel in contact kom met klanten. Het klanten contact is een gedeelte dat ik erg leuk vind aan mijn werk. Ik zorg er graag voor dat klanten met een tevreden gevoel naar huis gaan. Door mijn huidige baan heb ik de kans gehad en gegrepen om mijn communicatieve vaardigheden naar een hoog doel te tillen. Hiervoor heb ik ook verschillende cursussen gedaan, deze kunt u terug vinden in mijn curriculum vitae.

Ik heb veel affiniteit voor schoenen, ik vind schoenen een belangrijk onderdeel van mijn outfit. Zelf vind ik het belangrijk dat ik mooie schoenen heb die lekker zitten, ik steek dan ook tijdens het winkelen veel tijd in het vinden van de gewenste schoenen. Graag wil ik ook andere mensen helpen met het vinden van de juiste schoenen.
Ik vind het erg leuk om mij verder te ontwikkelen tijdens mijn werk en doe er dan ook alles aan om een betere verkoopmedewerker te worden. Ik sta open voor het volgen van cursussen, maar ik vind het ook fijn om te horen wat ik goed doe en wat ik nog meer moet ontwikkelen.

Als ik mezelf moet omschrijven zou ik mezelf omschrijven als klantgericht, enthousiast en betrokken. Ik ben erg gemotiveerd om bij de openstaande functie binnen uw bedrijf te vervullen en ik hoop dan ook dat u mij uitnodigt voor een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV


Klik hier om 2 motivatiebrieven schoenenverkoper te downloaden

Advertentietip