Een voorbeeld motivatiebrief yogaleraar. Deze motivatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede yogaleraar motivatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief yogaleraar

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

In de {naam krant} van {dag en datum} heb ik gelezen dat u voornemens bent om binnenkort een nieuwe sportschool op te richten. Uw doel is om een zo breed mogelijk publiek te bereiken. Graag zou ik mijn opleiding en ervaring ter beschikking stellen hiervoor door mezelf aan te bieden als professioneel yogaleraar.

Een aantal jaar geleden heb ik al eerder gewerkt als yogaleraar en dat is me altijd zeer goed bevallen. Door omstandigheden was ik helaas gedwongen om deze baan op te geven en aan een andere uitdaging te beginnen, ook deze uitdaging ben ik met veel plezier aangegeven, maar ik ben er altijd wel van blijven dromen om weer yogaleraar te worden. Door de jaren heen heb ik vaak als vrijwilliger in mijn vrije tijd nog yoga lessen gegeven en verschillende lessen gevolgd. Door deze jarenlange praktijkervaring ben ik ook van mening dat ik een echte aanvulling zal zijn voor uw sportschool. Verder heb ik erg veel geduld en doorzettingsvermogen. Ik ben bereid om er van alles aan te doen om mensen verder te helpen, maar ik weet ook precies waar ik moet stoppen.

Na al deze jaren heb ik nog steeds de droom om weer professionele yoga lessen te geven en uw sportschool lijkt hier de perfecte mogelijkheid. Ik hoop dan ook dat ik u aan de hand van deze motivatiebrief kan overtuigen om mij uit te nodigen voor een ander gesprek waarin we kunnen bespreken wat u verwacht en wat er mogelijk is. Persoonlijk ben ik van mening dat een yogaleraar onmisbaar is op een sportschool, dit omdat een yogaleraar een breed publiek kan bereiken.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV
Klik hier om 2 motivatiebrieven yogaleraar te downloaden

Advertentietip